17.6.2019

Ensimmäinen vuosi on ollut täynnä monipuolista toimintaa sekä ilon kiljahduksia, naurua, hassuttelua, välillä itkua, äidin kaipausta, sylittelyä ja haleja.

Iso kiitos kuuluu kaikille Helmiän lapsille ja perheille.

Avointen ovien päivä 30.7.2018

Vierailijoita uuden päiväkodin avajaisissa oli lähes sata. Kiitos kaikille!

Rakennustyöt päiväkodilla ovat edenneet aikataulussa. Talo on saanut väriä pintaan, ikkunat ja ovet paikoilleen. Pian päästään sisustuspuuhiin. (4.6.18.)

* Tule tapaamaan meitä lauantaina 12.5 klo 10-14 päiväkodin tontille Pyhämäentie 29, Turenki. Ohjelmassa mukavaa puuhaa, yhdessäoloa, tutustumista sekä tarjoilua.

Terveisin: Paula, Pia ja Minna

* Päiväkodin rakentaminen tontillamme on alkanut ja etenee vauhdilla.

* Lapsiryhmä on täyttymässä mukavasti ja kiinnostusta pientä päiväkotiamme kohtaan on  ollut runsaasti.  Kannattaa olla rohkeasti yhteydessä meihin, jos harkitset hoitopaikkaa päiväkodistamme.

* Mahdollistamme esikoulussa käymisen yhteistyössä kunnan kanssa, koska päiväkodissamme ei ole esikoulua. Tarkemmat tiedot saat tiedustelemalla puhelimitse tai sähköpostilla.